Premier

El City domina un històric derbi de Manchester (6-3)

Els citizens han tornat a fer vibrar l’Etihad en l’enèsima exhibició d’Erling Haaland a la lliga marcant un hat-trick. Aquesta vegada, en el derbi de Manchester on els red devils no han pogut sostenir el joc ofensiu dels de Pep Guardiola (6-2).

El més destacat del partit han estat els primers quaranta-cinc minuts on el City ha aconseguit anotar 4 gols. El davanter noruec ha estat el gran protagonista amb dues dianes i una assistència. Phil Phoden amb un doblet i Kevin de Bruyne realitzant assistències inversemblants, han guiat als citizens a la sisena victòria a la Premier League.

A la represa, els de Ten Hag han pogut maquillar el marcador amb un bon gol d’Antony des de la frontal de l’àrea. Això no obstant, el tercer gol de Haaland ha fet ocultar la mínima esperança visitant. L’Etihad ha presenciat un moment històric amb el tercer trio de gols del davanter procedent del Borussia Dortmund al seu feu. Un fet que no havia assolit mai ningú a la lliga anglesa. Foden també ha volgut passar al llibre de la història dels derbis i ha pescat una assistència de Haaland per marcar, de nou, un hat-trick local. D’aquesta manera, el Citu igualava la golejada més gran dels enfrontaments contra el Manchester United.

Als últims minuts, el matx ha baixat les pulsacions, i l’Etihad ha pogut celebrar amb els seus jugadors el triomf. Els red devils han pogut marcar el segon gol amb un rematada amb el cap de Martial després d’un refús d’Ederson. També Martial, des dels onze metres, ha reduït la diferència fins al resultat final de 6 a 3. El derbi de Manchester amb més gols de la història.