Champions

El Madrid salva un punt i enllesteix la feina (1-1)

El Madrid ha estat a punt de perdre el primer partit de la temporada, però ha rescatat un punt sobre la botzina. El conjunt de Carlo Ancelotti ha empatat a Varsòvia davant el Xakhtar Donets i ja és equip de vuitens de final.

Els blancs han reservat alguns jugadors importants de cara al clàssic com Alaba, Militao, Modric o Vinicius. Tot i això, el Madrid ha començat portant la iniciativa i trepitjant més l’àrea rival. Les primeres ocasions, però, no han arribat fins al tram final del primer temps. Dues jugades corals han acabat amb dues rematades de Benzema i Rodrygo ben rebutjades per Trubin, el porter del Xakhtar, que poc després ha evitat el gol de Valverde en un xut llunyà.

Tot ha canviat en la segona meitat. En la primera jugada, els ucraïnesos han obert la llauna. Una centrada de Mykhaylichenko l’ha rematat al fons de la xarxa Zubkov. El gol no ha despertat el Madrid, sinó que ha animat als locals, que han assetjat la porteria de Lunin. Entre el porter i el travesser han evitat que la segona diana pugés al marcador. Ancelotti ha mogut la banqueta amb l’entrada de Vinicius, Modric, Asensio, Alaba i Camavinga i Vinicius i Rüdiger han fregat el gol en els darrers minuts. Finalment, el central alemany ha firmat la igualada en l’últim minut del temps afegit amb un remat de cap a centrada de Kroos que classifica els blancs de forma matemàtica.

El Sevilla continua viu

Jorge Sampaoli encara no sap què és perdre amb el Sevilla: empat contra l’Athletic i empat avui a camp del Borussia de Dortmund. Un resultat que li permet continuar viu en la competició, si bé la classificació per a vuitens està complicada. Els andalusos han començat guanyant gràcies a un gol de Nianzou, que ha rematat una falta lateral picada per Rakitic. Abans del descans, Bellingham ha empatat després d’una bona combinació amb Meunier.

De la resta de la jornada, destaquen l’empat del PSG contra el Benfica i la sorprenent derrota de la Juventus a camp del Maccabi Haifa. El Chelsea ha guanyat 0-2 a camp del Milan i se situa líder del grup E. El Manchester City ja és equip de vuitens tot i empatar a Copenhague (0-0).