Champions

La inèrcia del Real Madrid

Champions. El conjunt blanc, que avui visita el Xakhtar abans del clàssic, no ha perdut encara en aquest curs i ha guanyat 11 dels 12 partits oficials que ha disputat

El Real Madrid encara no coneix la derrota aquesta temporada. El conjunt entrenat per Carlo Ancelotti està amb una inèrcia positiva, mostrant-se fiable en aquests primers compassos de curs: dels dotze partits oficials que ha disputat, n’ha guanyat onze i només n’ha empatat un. Els blancs van començar al mes d’agost aixecant la supercopa contra l’Eintracht de Frankfurt, van continuar en la lliga tirant tots els partits endavant –amb l’excepció d’un empat amb Osasuna–, mentre en la Champions, enquadrats en un grup molt amable, tampoc van fallar. De fet, amb la competició europea es retroba avui el conjunt madridista, que visita (21 h) el Xakhtar, lluny de Donetsk, a Varsòvia, en un duel en què podria segellar ja no només la classificació, sinó la primera plaça del grup.

Amb la mirada posada en el clàssic de diumenge, Ancelotti introduirà rotacions en un onze en què dels pocs que començaran segur contra el Barça serà Benzema, que tornarà per enfrontar-se a un Xakhtar al qual la setmana passada el Madrid va superar per la mínima (2-1) al Santiago Bernabéu. I és que tot i la gran quantitat de victòries que acumula el grup blanc, la majoria (6 de les 11) han arribat per només un gol de diferència i havent de demanar l’hora. “A vegades pots guanyar sense complir al cent per cent en els partits”, va explicar ahir Ancelotti. “Des de l’aspecte motivacional és molt important. Guanyar partits patint i sense merèixer-ho és prova de caràcter”, va continuar el preparador, que va cloure: “Han passat els temps en què es guanyava sempre 3-0, 4-0 o 5-0. Ara gairebé tots els equips estan ben organitzats i costa marcar.”

(SCE) Madrid- Eintracht 2-0
(Lliga) Almeria-Madrid 1-2
(Lliga) Celta -Madrid 1-4
(Lliga) Espanyol- Madrid 1-3
(Lliga) Madrid- Betis 2-1
(UCL) Celtic- Madrid 0-3
(Lliga) Madrid- Mallorca 4-1
(UCL) Madrid- Leipzig 2-0
(Lliga) Atlético- Madrid 1-2
(Lliga) Madrid- Osasuna 1-1
(UCL) Madrid- Xakhtar 2-1
(Lliga) Getafe- Madrid 0-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)