Champions

El Madrid perd (3-2) i no s’assegura el primer lloc

El Madrid ha perdut el primer partit en tota la temporada. ha estat al feu del Leipzig (3-2) en un partit en què encara l’ha pagat barata, vista la primera part, en què ha estat clarament superat. I és que en aquest primer acte Courtois ha estat la figura. Amb múltiples aturades espectaculars, marca de la casa, el porter ha evitat que els alemanys no ampliés el marcador quan ja n’havia fet dos via Gvardiol (13’) i Nkunku (18’). Just abans del descans, Vinicius (44’) ha escurçat distàncies i ha tornat a ficar el conjunt de Carlo Ancelotti en el partit.

El segon temps ha estat més equilibrat, fins que en un contraatac Werner (81’) ha obert escletxa. Ja al final i sense temps per res, Rodrygo (93’), de penal, ha maquillat el resultat.

Tot i la derrota, l’equip blanc és ja als vuitens de final però haurà de guanyar al Celtic al Santiago Bernabéu per assegurar-se la primera plaça del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)