Champions

La Juve i el Sevilla, fora de la Champions

El Sevilla ha guanyat (3-0) al Copenhaguen, però l’empat (0-0) de Dortmund i Manchester City, el deixa sense opcions. L’equip orientat per Jorge Sampaoli té garantida, això sí, la presència a l’Europa League.

No pot dir el mateix la Juventus, protagonista d’una lamentable fase de grups. La vechia signora s’ha acomiadat de la competició perdent (4-3) contra el Benfica, en un partit que ha anat 4-0 per sota. Ara mateix, el conjunt dirigit per Massimiliano Allegri té 3 punts, els mateixos que el Maccabi Haifa, i haurà de jugar-se-la a l’última jornada a casa contra PSG, que avui ha golejat (7-2) al Maccabi, per intentar sumar per ser a l’Europa League. No ho tindrà fàcil, perquè el conjunt parisenc per qui avui han marcat Messi (2), Mbappé (2), Neymar (1), Carlos Soler (1) i Goldberg en pròpia, no té assegurada la primera posició en el grup.

El Chelsea, primer de grup

El conjunt blue ha guanyat (1-2) a domicili al Salzburg i serà primer d’un grup en què austriacs i Milan, que avui s’ha imposat (0-4) al Zagreb, es disputaran el segon lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)