Més futbol

COPA CATALUNYA FEMENINA

L'Euromat Estartit té poca punteria i perd la final contra el Barça (3-0)

Amb 1-0, l'expulsió de Gio (74') allunya el títol i permet que les blaugrana facin dos gols més

Rafa Gil
ENTRENADOR DE
L'EUROMAT ESTARTIT
«El 3-0 fa mal però s'ha degut a diferents circumstàncies del partit. Tenint en compte com hem jugat i el nivell del rival, estem satisfets»
«Hem tingut el partit controlat i possibilitats de fer el 0-1, però no ho hem aconseguit»
«Un error de posició ens ha costat l'1-0 i amb l'expulsió de Gio ja no hem pogut fer res més»
«El Barça ha treballat bé i sap el que es fa: és un gran equip»

Després de fer bons els pronòstics i superar el Llevant les Planes, de primera estatal, en les semifinals (0-3), l'Euromat Estartit va perdre ahir la final de la copa Catalunya femenina contra el Barça. L'equip de Rafa Gil va dominar el primer temps i hauria pogut fer el 0-1, però no va ser eficaç en atac, just al contrari que el rival, que va saber madurar el partit i, amb l'expulsió de Georgina Carreras Gio (74'), no va perdonar (3-0). L'equip barcelonista va marcar dos gols en l'últim quart. D'aquesta manera, el Barça, botxí de l'Espanyol en les semifinals de dissabte, revalida el títol que havia aconseguit l'any passat al camp de l'Estartit.

Tot i la golejada en contra, a l'Estartit estan contents perquè l'equip, en què no van jugar Goretti Donaire ni l'exjugadora de l'Olympique de Lió Lydia Miraoui, va tenir controlat el Barça una bona estona. Sara Serna, amb el cap, va fer intervenir Ràfols (14'), i Maria Martí, amb el cap, va rematar fora (17'). De l'equip blaugrana, cal destacar els xuts de Carol (3') i de Marta Corredera (44'), als quals va respondre la portera Esther Sullastres.

En la segona part, el Barça de Xavi Llorens va pressionar la defensa de l'Euromat Estartit, que va rebre l'1-0 molt aviat. Un fort xut de fora de l'àrea de Vicky va significar l'1-0 (49').

L'Estartit va intentar aixecar el cap i Sara Serna, en una acció molt ràpida, es va plantar davant la porteria del Barça. El xut de l'exjugadora de l'Espanyol va sortir per sobre de la porteria barcelonista. En absència de Maribel Domínguez, Serra va ser la jugadora més perillosa del conjunt baix-empordanès. L'1-1 hauria donat vida a l'Euromat i al partit, que es va decidir amb la segona targeta groga a Gio.

Dues targetes grogues en dos minuts.

La migcampista de l'Estartit va veure dues targetes grogues en dos minuts i, amb deu (74'), l'equip de Rafa Gil va claudicar. El Barça, que havia fet quatre canvis al descans, va aprofitar la superioritat numèrica i física respecte al rival, i Lila i Elba van aconseguir el 2-0 i el 3-0, respectivament.

Amb el 3-0 d'ahir, l'Estartit posa fi a la pretemporada i ja pensa en el debut en la lliga. Igual que la temporada passada, l'Euromat tindrà com a principals rivals el Barça, l'Espanyol del banyolí Òscar Aja, el Llevant i, com a novetat, el Sant Gabriel, que acaba de pujar.


El Barça, botxí de l'Espanyol, va fer quatre canvis al descans i va decidir el partit al final per la superioritat física

BARÇA
3
EUROMAT ESTARTIT
0
BARÇA:
Ràfols, Anita, Palau, Anna, Rocío, Romero, Sandra, Vicky, Mari Paz, Carol i Marta Corredera (Meli, Eli, Melani, Elba i Lilo).
EUROMAT ESTARTIT:
Esther Sullastres, Gio, Goretti, Inés Dahou, Maria Martí, María Reche, Sara Serna, Vane, Servià, Stefani i Aida (Lídia, Maria i Tània Martínez).
GOLS:
1-0 (49') Vicky. 2-0 (77') Lila. 3-0 (90') Elba.
ÀRBITRE:
Victoria Petrova.
T.G.:
A Rocío i a Vicky (Barça).
T.V.:
A la visitant Gio per dues grogues (74').
PÚBLIC:
Unes 500 persones al camp del Llevant les Planes, a Sant Joan Despí. Terreny de joc de gespa artificial.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)