Mundial

MUNDIAL DE QATAR

Taules entre Anglaterra i Estats Units

El grup B es decidirà en l’última jornada. Tot queda obert, després que aquest matí Iran s’imposés (0-2) a Gal·les i Anglaterra i Estats Units hagin empatat (0-0) aquesta nit.

Anglesos i ianquis han ofert un partit molt igualat, en què probablement ha estat un pèl més per sobre el conjunt americà, que ha acumulat més arribades i ocasions sobre la porteria de Pickford. La més clara, de fet, ha estat a les botes de Pulisic a la primera part, que ha estavellat una rematada al pal en la primera part. A l’últim sospir, Harry Kane n’ha tingut una també per decantar la balança per l’altre bàndol, però el seu remat de cap ha marxat a fora.

En el tercer partit, que ho resoldrà tot; Anglaterra (4 punts) se les haurà amb Gal·les (1 punt) i Estats Units (2 punts) amb Iran (3).