Mundial

Amistat a la banda

Mundial. Mbappé i Hakimi, companys en el PSG i bons amics, protagonitzaran un dels duels de la semifinal entre França i el Marroc

El França-Marroc es presenta apassionant després del rendiment i la sorpresa que ha donat l’equip africà. Un dels grans duels del partit tindrà lloc en una de les bandes. Atacant per la seva esquerra, Mbappé. Defensant per la seva dreta, Hakimi. Tots dos són estrelles en el PSG, on s’entenen a la perfecció sobre la gespa, però també a les seves respectives seleccions. De fet, en aquest mundial tots dos han tingut el seu moment de glòria. Mbappé és el màxim golejador de França amb cinc gols, inclòs un doblet decisiu contra Polònia. Hakimi va anotar el penal decisiu de la tanda contra Espanya amb un llançament a l’estil Panenka. En la celebració va imitar un pingüí, gest que ja havia fet amb el 10 francès en algun gol amb el PSG. El mateix Mbappé, present a l’estadi, va fer una piulada dedicada al seu amic, amb qui va penjar una fotografia.

Fa uns mesos, tots dos es van trobar a l’Estadi Ciutat l’Educació, una de les seus a Qatar. Mbappé va jugar-hi contra Tunísia i feia broma: “Espero guanyar. Després jugarem contra el Marroc i hauré de destruir el meu amic. Em trencarà una mica el cor, però el futbol és així”, deia. “Li donaré una puntada”, responia Hakimi. El destí els ha volgut encreuar. La campiona contra la revelació. Mbappé contra Hakimi. Duel servit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)