Mundial

Messi i l’Argentina, a la final

Leo Messi i l’Argentina són a la final del mundial, a un pam de la glòria. L’albiceleste ha superat (3-0) Croàcia i aspirarà a alçar la copa del món diumenge (16h) contra França o el Marroc, que juguen demà (20 h).

Ha estat un partit en què Argentina ha estat còmode, ha sabut com jugar i que Messi, amb un gol i una assistència, i Julián Álvarez, amb un doblet, han liquidat.

I això que la primera part ha estat igualada, amb tots dos equips sense prendre riscos, acumulant molta gent per darrere de la pilota, però una errada croata ha decantat la balança. Corria la mitja hora de joc quan Julián Álvarez ha trobat escletxa entre els dos centrals Lovren i Gvardiol, Enzo li ha fet una passada llarga i ha acabat sent objecte de penal per Livakovic. Messi (34’) ha transformat la pena màxima i ha encarrilat un matx en què poc després Julián (39’), en un contraatac que ha culminat amb una bona jugada individual ha marcat el segon.

Després del descans, Zlatko Dalic, a la desesperada, ha fet entrar Vlasic, Orsic i Petkovic, tot atacants, i Croàcia, que ha quedat partida, tampoc ha trobat la manera de generar perill. De fet, el primer xut que ha fet a porteria ha arribat al minut 73. Just abans, Julián Álvarez (69’), després d’una formidable jugada individual de Messi, ha sentenciat.