1a divisió FEF

El Barça Atlètic empata (1-1) a Las Gaunas

El Barça Atlètic ha empatat (1-1) aquesta tarda a Las Gaunas contra el Logroñés i comença l’any sumant un punt, que el permet seguir lluny de la zona de descens, però no prou a prop del play-off, que té a un punt.

En el matx, no massa vistós, ha començat colpejant primer i aviat l’equip entrenat per Rafa Márquez. Al minut 3, Álvaro Núñez des de banda dreta ha posat una centrada que ha rematar Victor Barberà des de dins l’àrea i el xut ha tocat en Juanda i ha acabat entrant a dins la porteria. Poca acció hi ha hagut fins just abans del descans quan el Logroñés ha fregat l’empat via Thior Zourdine, que ha rematat des de dins l’àrea petita una centrada, que ha marxat fregant el pal.

No ha perdonat només iniciar el segon temps però l’equip local, ja que al 49, Jorge Martínez sol des de dins l’àrea ha empatat el xoc. I poc més hi ha hagut fins al final del matx en què cap dels dos equips ha arriscat. Això sí, al final, ja al temps afegit Ilias ha estat a punt de donar el triomf amb un xut enroscat a fora, després d’una segona jugada arran d’una falta lateral.