1a divisió FEF

El Sabadell supera al filial de l’Athletic (1-0) en el debut de Miki Lladó a la banqueta

Els arlequintas s’imposen amb un gol de César Morgado i sumen tres punts importantíssims en el primer partit de l’any

El Sabadell s’ha imposat al filial de l’Athletic Club (1-0) a la Nova Creu Alta en el debut de Miki Lladó a la banqueta arlequinada. Els vallesans rebien la visita del penúltim classificat i obligats a guanyar per no començar a allunyar-se la zona de permanència. Ho han aconseguit, i queden a tan sols dos punts de sortir del descens.

Els primers minuts feien preveure un partit força més tancat que els que el Sabadell venia jugant fins ara. Igualtat sobre la gespa i ben poc perill en cap de les dues àrees. De fet, la primera ocasió del partit ha arribat sobre els 20 minuts, ha estat pel Sabadell i ha acabat al fons de la xarxa. Un servei de cantonada l’ha rematat César Morgado amb una voleia per marcar un autèntic golàs. Els arlequinats havien acusat, i molt, la manca d’efectivitat de cara a porteria en els darrers mesos. Avui, la primera ha anat cap dins. I pràcticament no ha passat res més fins al descans.

Al segon temps, major domini de pilota pels lleons, però altra vegada sense situacions de perill gaire clares en cap de les dues porteries. Ho han intentat els visitants, però el Sabadell ha resistit i suma tres punts importantíssims. La setmana vinent els arlequinats visitaran un altre rival directe, l’Atlètic Balears.