La ferida del filial és grossa

Futbol. 3a div. FEF. Tercera derrota seguida del Girona B, impotent contra el Castelldefels

Girona B 0 Castelldefels 1

GIRONA B:Iker Piedra, Alegre (Marc Aznar, 71’), Biel Farrés, Comas, Marc Fuentes, Almansa, Selvi, Karim (Iker Almena, 71’), Minsu (Richmon, 79’), Shin i Dawda (Kemo, 82’).CASTELLDEFELS:Antonell, Blasco, Alan, Rubén Giménez, Eslava, Manolo González, Padilla (Cano, 73’), Salamanca (Franco, 83’), Pedrol (Àlex Segura, 73’), Massot i Uri Escabrós.GOLS:0-1 (75’) Cano.ÀRBITRE:Pedrol Vozmediano.T.G.:Al local Richmon i als visitants Alan, Manolo González i Pedrol.T.V.:Per doble amonestació al local Marc Fuentes (77’).

No podia començar pitjor el 2023 el Girona B. Després de perdre contra la Muntanyesa i l’Europa, l’equip d’Àxel Vizuete va fer un altre pas enrere, amb la tercera derrota seguida a Riudarenes, contra el Castelldefels.

El filial va començar amb energia i, després d’un primer xut de Shin, va tenir una ocasió claríssima, de Dawda, que va trencar el fora de joc i, després d’amagar el xut, va fer una rematada que Blasco va treure al límit (5’). Iker Piedra va treure la primera ocasió del Castelldefels, de Blasco (34’). Els gironins van començar la segona part buscant el gol, però el Castelldefels resistia. I, en el minut 75, va arribar el 0-1, en una centrada des de l’esquerra amb control i xut de Cano. A més, el Girona B es va quedar amb deu per l’expulsió de Marc Fuentes. En la recta final, el conjunt d’Àxel Vizuete es va abocar a l’atac, però no va poder ni salvar un punt.