1a divisió FEF

Un penal frustra el triomf del Cornellà contra el líder (1-1)

El Cornellà ha tingut a prop la victòria contra l’Eldenc, però s’ha hagut de conformar amb un punt per un gol de penal del lñider en el minut 82, en un partit amb 3.827 espectadors a l’RCDE Stadium, rècord d’assistència per als del Baix Llobregat.

En una primera part força equilibrada a l’RCDE Stadium, la primera ocasió clara ha estat de l’Eldenc, amb un xut de Fran Carnicer que ha trobat molt bona resposat de Lucas Anacker (9’). El líder ho ha tornat a provar amb un altre xut de Carnicer (29’). El Cornellà ha treballat molt però li ha costat generar perill, fins que, ja en el minut 40, ha tingut a prop l’1-0, en l’ocasió més clara de tot el primer període.

Només de començar la segona part, l’equip de Gonzalo Riutort ha tingut una altra oportunitat, en un córner amb rematada de cap de Gerard Martín. Ha estat l’avís de l’1-0, obra de Gil Muntadas (58’). Just després del gol, el tècnic visitant, Fernando Estévez, ha fet tres canvis de cop i ha mirat de fer reaccionar l’equip. Ho ha provat amb un cop de cap de Manu Nieto (69’) i un xut de Joel Jorquera que ha sortit alt (79’). El Cornellà resistia bé, però s’ha vist frustrat per un penal que Cristian López ha transformat en l’1-1 (82’), amb l’afegit que els locals s’han quedat amb deu per l’expulsió de Moha Traoré.