1a divisió FEF

El Sabadell empata sense gols a la Nova Creu Alta davant un històric (0-0)

Els arlequinats continuen competint, aquesta vegada davant un rival exigent com el Reial Múrcia, i sumen un punt que guanyen de distància al descens

El Sabadell empata sense gols (0-0) davant el Reial Múrcia a la Nova Creu Alta i suma un punt que és el que li guanya de distància a la zona de descens aquesta jornada. En un partit que han passat ben poques coses a nivell ofensiu, el Sabadell ha tornat a competir a la perfecció davant un rival exigent.

El partit ha estat extremadament igualat des de l’inici. Ambdós conjunts competint amb intensitat, poca continuïtat, força imprecisions i faltes. La prova, quatre targetes grogues al primer temps. En canvi, molt poques accions de perill a les àrees. El primer i únic xut a porteria del primer temps pel Sabadell l’ha realitzat Alberto Fernández, amb un gran llançament de falta que ha obligat a intervenir a Joao Costa (20’). Els murcians no han xutat entre pals fins al final del primer temps. Pedro León ha posat a prova a Ortolà amb un xut que ha rebutjat en un defensa i li ha complicat la vida al valencià, que ha tret un gran peu per evitar el gol.

El segon temps no ha canviat gens. De fet, hi ha hagut encara menys perill que a la primera. Alguns intents tímids d’ambdós conjunts en jugades aïllades, i cada vegada més protagonisme per un arbitratge excessivament vistós que ha tret del partit a gairebé tothom.

Però, al cap i a la fi, el Sabadell de Miki Lladó continua competint molt bé jornada rere jornada i continua sumant. Un punt més, a casa, i davant un rival històric i que ocupa la zona alta del grup. Una nova porteria a zero i una nova jornada fora del descens, aquesta un punt per sobre del Real Unión, que és qui el marca i que ha perdut al camp del filial d’Osasuna. La setmana vinent, un nou duel clau a domicili, al camp del Bilbao Athletic, cuer de la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)