Champions

El Nàpols no dona lloc a la sorpresa

El Nàpols serà als quarts de final de la Champions League. El conjunt partenopeu ha fet la feina i no ha donat opcions a l’Eintracht de Frankfurt al qual ja va imposar-se en l’anada (0-2) i avui al Diego Armando Maradona ha tornat a guanyar (3-0) amb autoritat. Osimhen (45+2) a la primera part i tot just després del descans (53’) ha sentenciat l’eliminatòria i Piotr Zielinski (64’), de penal, ha arrodonit la golejada.

Aldarulls abans del començament

L’afició de l’Eintracht de Frankfurt s’ha mogut en massa a Nàpols, creant aldarulls i caos al centre històric de la ciutat. S’han desplaçat prop de 600 aficionats malgrat no poder accedir a l’estadi i s’han enfrontat al dispositiu policial que els custodiava, i han malmès comerços locals i cremat contenidors d’escombraries i, fins i tot, un cotxe de la policia. També hs’han topat amb els radicals de l’equip italià, que han llançat pedres als autobusos que transportaven als seguidors del Frankfurt, arribant a trencar una finestra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)