Champions

El Real Madrid esborra el Liverpool un altre cop

No hi hagut sorpreses al Santiago Bernabéu i el Real Madrid ha superat (1-0) el Liverpool i estarà als quarts de final de la Champions League. No ha malbaratat, ni tampoc ha estat a punt de fer-ho el conjunt d’Ancelotti l’avantatge (2-5) de l’anada i amb un gol de Benzema a la segona meitat ha segellat la classificació.

No ha estat a prop doncs el Liverpool de la gesta. El conjunt blanc ha entrat bé el partit i l’ha controlat en tot moment davant d’un equip red sense esma i lluny, llunyíssim del què era no fa ni un any. El Madrid, de fet, a la primera part, ha disposat de les millors oportunitats per avançar-se, les més clares via Vinicius i Camavinga, que s’han topat amb Alisson, el primer, i el travesser, el segon després que el porter brasiler desviés el xut. El Liverpool ha estat poc convincent i només Salah i Darwin Nuñez s’han mostrat punyents, tenint l’uruguaià dues situacions que Courtois li ha neutralitzat. I la segona part, l’equip madridista encara ha tingut les millors mitjançant un desencertat Valverde i també Benzema, que ha acabat afinant (78’) a passada de Vinicius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)