Champions

Lampard com a argument

La prèvia. Amb el nou tècnic, el Chelsea aspira a salvar el curs prosperant en la Champions. El Real Madrid l’escull en el camí

El Chelsea fa la sensació d’equip liquidat. I és que està protagonitzant una temporada per oblidar. Ja fa temps que és fora de les copes i en la lliga naufraga com a onzè classificat a 17 punts del quart. Una situació desesperada, per a un conjunt que ha tingut tres entrenadors aquesta campanya –Thomas Tuchel, que va començar-la; Graham Potter, que va rellevar l’alemany, i Bruno Saltor, interí la darrera setmana substituint l’anglès – i que va invertir més de 350 milions en el mercat d’hivern. Malgrat tot, li queda una bala a la recambra, a l’entitat propietat de Todd Boehly i Behdad Eghbali, la Champions League. La realitat és que el conjunt anglès és a cinc partits de poder ser campió de la competició, una empresa complicadíssima però que és, ara mateix, l’única aspiració que té per salvar el curs.

I en aquest sentit, l’home escollit per afrontar el repte ha estat Frank Lampard, anomenat tècnic del conjunt fins al mes de juny la setmana passada. A la figura de la llegenda, per a molts el millor futbolista de la història del club londinenc, s’aferra la parròquia blue. El primer escull que es trobarà en el camí Lampard, acomiadat fa poc en l’Everton i que ja va dirigir el Chelsea les temporades 2019/20 i 2020/21 acabant també despatxat, no és pas petit: el Real Madrid, al qual visita aquesta nit (21 h) en l’anada de quarts de final. “Entenc que el Madrid és el favorit, però això no suposa cap problema per a nosaltres. En el futbol, a vegades, cal demostrar a la gent que està confosa. Així que això és un repte”, va explicar ahir el preparador. Ell, que sense temps per a res va redebutar dissabte amb una desfeta (1-0) al camp dels Wolves, s’ha convertit en el principal argument del Chelsea.

Madrid-Chelsea avui, 21 h
(Movistar Liga de Campeones)
Milan-Nàpols avui, 21 h
(Movistar Liga de Campeones 2)
Manchester City-Bayern 3-0
Benfica-Inter 0-2
*Les tornades es disputen la setmana vinent; el 18 i el 19 d’abril.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)