Champions

Una màquina greixada

Manchester City- Bayern. El conjunt dirigit per Pep Guardiola goleja l’equip bavarès en un tram final de partit que acaba sent un vendaval ‘sky blue’

Manchester City 3 Bayern 0

MANCHESTER CITY:Ederson; Akanji, Stones, Ruben Dias, Ake; Rodri, Gundogan, De Bruyne (Julián Álvarez, 68’); Grealish, Haaland i Bernardo Silva.BAYERN:Sommer; Pavard, Upamecano, De Ligt, Davies (Cancelo, 80’); Kimmich, Goretzka; Coman, Musiala (Mané, 69’), Sané; Gnabry (Muller, 80’).GOLS:1-0 (27’) Rodri. 2-0 (70’) Bernardo Silva. 3-0 (76’) Haaland.ÀRBITRE:Gil Manzano.T.G:al local Bernardo Silva; als visitants Davies i Pavard.

El Manchester City de Pep Guardiola és una màquina. Ja fa temps que és un dels millors equips del mon i la seva dominància no decau, amb el pas de les temporades. Aquesta és la setena amb l’entrenador de Santpedor als comandaments i el conjunt sky blue torna a demostrar, en el moment en què es juguen els títols, a quin nivell està. És viu a la FA cup– en què es troba a semifinals–, acabarà lluitant per la Premier League –és a sis punts del líder Arsenal amb un partit menys per jugar i un duel directe amb els gunners en l’horitzó– i té peu i mig a semifinals de la Champions League. I és que ahir, en l’anada de quarts de final disputada a l’Etihad Stadium, el quadre citizen va golejar (3-0) al Bayern i va posar-se molt de cara accedir a la següent estació on s’enfrontaria amb Real Madrid o Chelsea.

Perquè això succeixi però, haurà de certificar la feina el proper dimecres en la tornada al feu d’un conjunt bavarès, a qui no li ha anat massa bé el recent canvi a la banqueta. Des que Thomas Tuchel va rellevar a Julian Nagelsmann, fa uns 15 dies, el Bayern ha estat despatxat de la copa i, gairebé, també d’Europa. Ahir no és que fes un mal partit, de fet, va competir bé durant 70 minuts, moment en què va arribar el 2-0 i tot plegat va convertir-se en un vendaval sky blue. Finalment va ser 3-0, però haguéssin pogut ser més.

Rodri (27’), amb un xutàs des de fora de l’àrea va obrir la llauna en una primera part més aviat tancada, de respecte mutu, que va ser el preludi d’una segona amb alternatives a ambdues àrees. Una errada d’un molt poc fi ahir Upamecano en sortida de pilota, va originar el gol de Bernardo Silva (70’), i va dinamitar l’enfrontament. El Bayern va caure i el City ho va aprofitar per generar arribades i ocasions, culminant una d’elles amb el tercer, de Haaland (76’). El davanter noruec li ha proporcionat als citizens un salt de qualitat important; i és que sense fer una gran actuació, va marxar amb una diana i una assistència, ja que seva va ser la passada del segon gol dels seus.

EL 2-0, CLAU

El gol de Bernardo Silva, al minut 70, precedit d’una grollera errada d’Upamecano, va dinamitar el matx

A L’HORITZÓ

Si no hi ha remuntada a Munic, els citizens se les hauran a semifinals amb Chelsea o Madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)