Champions

El Manchester City no falla contra el Bayern (1-1) i ja mira el Madrid

No ha fallat el Manchester City. L’equip entrenat per Pep Guardiola, que tenia l’avantatge de l’anada (3-0), s’ha classificat en la tornada al feu del Bayern, amb el qual ha empatat (1-1). Els citizens doncs, se les hauran amb el Real Madrid en unes semifinals amb data 9 o 10 de maig l’anada i 16 o 17 de maig la tornada.

El duel a l’Allianz Arena ha tingut alternatives i el Bayern, en la primera part, ha tingut bons moments jugant a prop de la porteria d’Ederson. Sané n’ha tingut una de clara aviat, però ha fallat, encara que el City, un pèl més incòmode també ha amenaçat i ha estat a punt de sentenciar just abans del descans amb un penal favorable. Upamecano, que ha protagonitzat una eliminatòria per oblidar, ha tocat la pilota amb les mans dins l’àrea, però la pena màxima l’ha malbaratat Haaland amb un xut als núvols.

S’ha rescabalat però l’ariet noruec (57’) després del descans, culminant un contraatac a passada de Kevin de Bruyne. Aquesta diana ha sentenciat ja l’eliminatòria, encara que el Bayern, orgullós, no ha abaixat els braços. Kimmich (83’), de penal ha fet un empat, que ja no li servia per a res. El Manchester City de Guardiola és a semifinals per tercera temporada seguida.