Champions

Pep se cita amb el Madrid

Champions. El Manchester City que orienta el tècnic de Santpedor es classifica amb un empat (1-1) al feu del Bayern i es tornarà a veure les cares amb els blancs a ‘semis’

Bayern 1 Manchester City 1

BAYERN:Sommer; Pavard (Stanisic, 77’), Upamecano, De Ligt, Cancelo (Davies, 63’); Goretzka, Kimmich; Coman, Musiala (Müller, 72’), Sané (Mané, 64’); i Choupo-Moting (Tel, 71’).MANCHESTER CITY:Ederson; Akanji, Stones, Rúben Dias, Ake (Laporte, 67’); Rodri, Gundogan, De Bruyne (Walker, 88’); Bernardo Silva, Haaland (Julián Álvarez, 84’) i Grealish.GOLS:0-1 (57’) Haaland. 1-1 (83’) Kimmich, de penal.ÀRBITRE:Clement Turpin.T.G.:als locals Cancelo, Pavard, Upamecano, Kimmich i Stanisic; als visitants Ederson, Ake, Gundogan i Laporte.T.V.:cap.

Pep Guardiola i el seu Manchester City se citen en les semifinals de la Champions amb el Real Madrid. El conjunt citizen va empatar (1-1) ahir en la tornada dels quarts de final al feu del Bayern, va fer bona la golejada (3-0) de l’anada i es veuran les cares com ja va succeir el curs passat en la penúltima estació prèvia a la final d’una competició que els madridistes van adjudicar-se. En aquella ocasió, el quadre blanc va eliminar l’sky blue, en una d’aquelles remuntades inexplicables que va protagonitzar la campanya passada, i en aquesta tot està per escriure’s entre dos equips que essencialment són iguals.

Aleshores, però, no tenia Guardiola un element important, que és absolutament diferencial ara: Erling Haaland. El noruec, en el seu primer curs en l’equip anglès, acumula ja 48 gols, 32 en la Premier, quatre en les copes i 12 en la Champions, l’últim va fer-lo ahir, per sentenciar l’eliminatòria a Baviera. La diana del 9 (57’), el 0-1 a l’Allianz Arena en la segona part, va servir per matar un partit en què el Bayern va collar durant moments un City que, tot i no estar còmode, realment no va patir. De fet, hauria pogut liquidar-ho tot plegat abans si el mateix Haaland hagués encertat un penal en què va enviar la pilota als núvols en la primera part. Tot i això, l’ariet es va rescabalar i va enterrar les possibilitats del conjunt entrenat per Thomas Tuchel, que va acabar amb orgull, empenyent i empatant amb una diana de Kimmich (83’) de penal.

Serà aquesta contra el Madrid la tercera semifinal consecutiva en la Champions del City. La primera (2020/21) la va superar contra el PSG i va caure en la final contra el Chelsea; la segona (2021/22) és l’esmentada que els blancs van guanyar-li: la tercera es decidirà el mes vinent, l’anada es jugarà al Bernabéu el 9 de maig i la tornada, a l’Etihad el 17 de maig.

Chelsea-REAL MADRID 0-2
Resultat global: 0-4
Bayern - MAN. CITY 1-1
Resultat global: 1-4 Semifinal 1: REAL MADRID- MAN. CITY Data: 9/5 (anada) i 17/5 (tornada)
INTER-Benfica 3-3
Anada: 5-3
Nàpols-MILAN 1-1
Resultat global: 1-2 Semifinal 2: INTER- MILAN Data: 10/5 (anada) i 16/5 (tornada)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)