Europa League

Al Sevilla se li escapa la victòria en l’afegit (1-1)

Europa League. La Juventus ha empatat en el minut 97

El Sevilla ha fregat la victòria al camp de la Juventus en l’anada de les semifinals de l’Europa League. El conjunt de Mendilibar, que ja va eliminar el Manchester United en l’anterior ronda, ha vist com els italians empataven en l’última jugada del partit i quan el temps ja s’havia superat.

Els sevillans han firmat una gran primera part a Torí. És cert que la Juventus donava més sensació de perill en les transicions liderades per Kostic, Di María i Vlahovic, però el Sevilla ha anat creixent, sobretot a través d’un Ocampos espectacular. Ell és qui ha protagonitzat les primeres arribades a l’àrea italiana i qui ha assistit a En-Nesyri en el gol després d’un contraatac de llibre (26’). L’argentí, però, s’ha lesionat i ha marxat abans d’hora. En la segona part, Allegri ha mogut tota la banqueta per intentar sacsejar el seu equip, però el Sevilla s’ha defensat de forma fèrri. Quan semblava que els andalusos s’emportaven una victòria que significava posar mig peu a la final, la Juventus ha esgarrapat un empat en l’última jugada. Gatti ha aprofitat una prolongació en un córner per batre Bounou quan s’havia jugat un minut més dels sis que s’havien afegit (97’).

Mourinho guanya la partida a Xabi Alonso

Entrenador i jugador al Madrid, tots dos s’han retrobat ara a les banquetes. En un partit força igualat, la Roma ha estat més encertada i n’ha tingut prou amb un únic gol de Bove (63’) per agafar avantatge en l’eliminatòria.

Pel que fa a la Conference League, el West Ham ha superat l’AZ per 2-1, mentre que el Basilea ha donat la sorpresa guanyant a camp de la Fiorentina (1-2).