Europa League

Budapest a l’horitzó

Europa League. Juventus i Sevilla i Roma i Leverkusen es veuen les cares avui (21 h) en l’anada de les semifinals amb la final d’objectiu

Juventus o Sevilla i Roma o Leverkusen. Aquesta serà la final de l’Europa League que es disputarà el 31 de maig al Puskás Aréna de Budapest (Hongria). Els quatre equips es veuen les cares avui (21 h) en el primer assalt de les semifinals, amb la mirada posada, òbviament, en l’esmentada final. El Juventus, amb el Barça, l’Arsenal i el Manchester United, és el principal candidat al títol, i se les haurà amb el Sevilla, botxí dels red devils i posseïdor d’una mística incomparable en la competició que ha guanyat fins a sis vegades. El conjunt entrenat per José Luis Mendilíbar, artífex del ressuscitament dels sevillistes, intentarà treure quelcom de positiu del feu de l’equip torinès, que lluita per quedar segon a la lliga i que, eliminat de la copa, només li queda l’Europa League per guanyar un títol aquest curs.

L’altre encreuament és entre el Roma i el Leverkusen, un duel que enfrontarà a les banquetes Jose Mourinho i Xabi Alonso, que van compartir època com a entrenador i jugador al Real Madrid (del 2010 al 2013).

Juventus- Sevilla
21 h
Roma- Leverkusen
21 h
Tornades: les dues el 18/5 (21 h). *Avui també es disputen les semifinals de la Conference (21 h): Fiorentina-Basilea i West Ham- AZ.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)