3a divisió FEF

L’Olot fa un cop damunt la taula i firma el retorn de Pedro del Campo

L’Olot avisa als seus rivals de tercera FEF i ho fa fitxant un jugador diferencial en la seva posició. El conjunt de la Garrotxa ha firmat el retorn de Pedro del Campo, dues temporades després que el figuerenc fes el salt més amunt per recalar al Nàstic de Tarragona. Pedro ha militat al conjunt grana les dues últimes campanyes competint a primera FEF amb uns registres prou bons de partits (35 partits, el primer curs i 26 aquest curs).

La història del mitjapunta amb l’Olot va començar la campanya 2017/18 quan va arribar procedent del Figueres, club en el qual es va formar. La trajectòria de l’empordanès va ser clarament ascendent dins de la segona B arribant al punt àlgid la temporada 2019/20 en la qual es va erigir com un dels líders i jugadors més determinants de la mà de Raúl Garrido. L’aparició de la pandèmia va evitar als garrotxins fer-la grossa i optar a jugar el play-off a segona A i el curs posterior va acabar amb el descens traumàtic a tercera FEF en plena reestructuració de les categories per part de la federació.

Pedro, fisioterapeuta de professió, va voler provar l’aventura lluny de casa per fer un pas endavant en la seva carrera just quan complia 30 anys i al Nàstic, gràcies a Raül Agné, va poder demostrar el seu gran nivell i les exquisides qualitats tècniques.

En la campanya 2023/24, Pedro tornarà a competir a tercera FEF després de set anys. Apropar-se de nou a casa, compaginar la seva professió amb el futbol i retornar l’Olot a segona FEF han guanyat a qualsevol altre proposta que pogués tenir.

“Em sento molt agraït, molt il·lusionat i amb molta energia per iniciar aquest nou projecte a l’Olot”, diu Pedro del Campo, que afegeix: “Sé que l’objectiu és recuperar la categoria perduda i serà una gran responsabilitat, però coneixent la casa estic convençut que es farà un projecte ambiciós amb un bon equip, ben estructurat i organitzat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)