3a divisió FEF

L’Olot confia en el retorn de Blázquez i diu adeu a Èric Vilanova

El conjunt garrotxí continua anunciant com van confeccionant la plantilla per la temporada vinent. Avui han comunicat la baixa d’Èric Vilanova i la renovació del capità Albert Blázquez.

Èric Vilanova i la UE Olot separen els seus camins després de dos anys consecutius. El migcampista de 27 anys ha viscut una campanya irregular, amb un inici on, en molts partits, no anava ni convocat, però ha acabat amb titularitats i bones assistències. El camí del garrotxí continuarà amb el Tona, també equip de 3a divisió FEF. Amb la seva baixa, l’equip olotí ja en suma deu: Xumetra, Forgas, Aimar, Eloi, Manel Busquets, Ot Serrano, Gonzalo Pereira, Èric Callís i Marc Castells.

Per altra banda, han renovat al capità Albert Blázquez. El defensa de 31 anys es va operar fa un any i mig d’una lesió al tendó d’Aquil·les. En conseqüència, el jugador, fora dels terrenys de jocs, va decidir posar-se al capdavant de la banqueta dels olotins, disputant catorze partits com a entrenador. El besaluenc tornarà a vestir la samarreta vermella per novena temporada consecutiva, i si assolissin l’ascens de categoria, seria el seu tercer amb l’Olot. Ja recuperat, el defensa té clar quin és el seu paper: “Miraré d’ajudar el que pugui dins el camp i al vestidor, sobretot amb els joves, que estiguin a gust i donin el nivell”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)