3a divisió FEF

Genís Balaguer s’incorpora a L’Escala

A L’Escala la feina no s’atura encara que sigui cap de setmana. Genís Balaguer és el nou fitxatge que el club del Nou Miramar ha anunciat. El carriler va jugar la temporada passada a l’Unión Molinense de Múrcia on va tenir un paper destacar en l’ascens del seu equip a la segona divisió FEF. És un jugador que es pot adaptar tant a la posició del carril com també de defensa central.

Balaguer, nascut a Torroella de Montgrí, també té experiència amb el filial del Girona i el Figueres. “Conec l’Arnau, en Toni, el club i el poble. Tenia moltes ganes de venir. S’estan fent les coses molt bé. És un club familiar i on la gent es va involucrant. És una temporada il·lusionant i un repte molt gran”, ha dit el futbolista que tornarà a jugar ben a prop de casa.

Amb aquest moviment, el futbolista gironí s’afegeix als fitxatges de Xavi Aparicio, Eric Pimentel, Burama Danjo, Josu Currais, Adrià Ramírez i Marc Quer. També a les renovacions d’Armando, Famou Sangare, Roger Fortuny, Pol Bastidas, Nacho Ferretti.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)