3a divisió FEF

L’Olot, preparat per a un partit de gala

3a divisió FEF. “Tenim la sort de poder jugar un partit així”, diu el tècnic olotí, Pedro Dólera, abans de rebre el Girona

El Girona jugarà demà el primer amistós de la pretemporada al camp de l’Olot (19 h), en un matx que també representarà el punt de partida del nou projecte del conjunt garrotxí, que té l’objectiu clar aquesta temporada de guanyar la lliga i tornar a 2a divisió FEF. Amb pocs entrenaments a les cames, els olotins esperen oferir la millor versió possible contra un rival de primera divisió. “Fa quatre dies que ens entrenem i no estem preparats, però m’agradaria veure un Olot organitzat. Vull veure un equip que sap el que vol, que està ben posat al darrere, que té criteri amb la pilota i que busqui la porteria rival sempre que pugui. Això ens ho marcaran les forces”, deia ahir en la prèvia el tècnic Pedro Dólera, que reconeix que l’equip està verd: “Ens estem coneixent i encara no hem parlat gairebé gens de l’aspecte tàctic, però tothom té molt bona predisposició.”

Per a l’Olot rebre la visita d’un equip de primera divisió en la pretemporada no és una novetat, i és que el curs passat ja va gaudir del plat fort amb el duel contra el Barça per celebrar el centenari. Això, però, no treu que la cita de demà no sigui molt especial. “Hem de disfrutar el partit perquè no sempre es pot jugar contra un equip de primera divisió, però tenim la sort que aquest club s’ho pot permetre. Són experiències que s’han de viure des de la vessant positiva”, comenta Dólera.

El nou entrenador de l’Olot també va aprofitar la prèvia del partit contra el Girona per avisar que no serà una temporada fàcil. “La categoria serà molt més difícil del que ha estat altres anys perquè tothom s’està tornant boig a l’hora de fitxar, però al final es veurà a la gespa”, diu el tècnic, que té clar el camí: “Hem de ser un equip humil i que treballa des de zero per arribarà al límit. Això ens portarà als èxits.”

Sobre la plantilla actual, Dólera va comentar que està encantat amb els jugadors que té fins ara, i fins i tot no va negar que es tingui millor plantilla de la que es tenia la temporada passada a 2a divisió FEF, tot i que va apuntar que encara falta per incorporar dos extrems, un central i un lateral, que podria ser el gironí Joel Gómez, que s’entrena amb l’equip després de deixar el juvenil del Girona.

Amb nou patrocinador

L’Olot va anunciar ahir que el club ha arribat a un acord amb MGC Mutua, que serà nou patrocinador del club i posarà el seu logotip a la part dorsal de la samarreta.

LA VALORACIÓ

Fa molt poc que ens entrenem però vull veure un equip organitzat i que sap el que vol
Pedro Dólera
entrenador de l’olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)