3a divisió FEF

L’Olot reforça la davantera amb Pablo Ufano (Numància B)

La vigília del partit contra el Girona que representarà l’estrena de Pedro Dólera a la banqueta, la Unió Esportiva Olot ha anunciat el fitxatge de Pablo Ufano, un davanter barceloní que arriba del filial del Numància. Ufano, de 22 anys, va debutar amb Dólera a segona B, a l’AE Prat. El barceloní es va formar al Conrellà, amb el qual va arribar a divisió d’honor juvenil. Després se’n va anar al Prat, amb Dólera (2020/21). Va fitxar pel filial de l’Hèrcules abans de tornar a l’AE Prat, i ha jugat l’última mitja temporada al Numància B, amb 15 partits (9 com a titular) i 2 gols. És un davanter que destaca per la seva mobilitat, corpulència i instint.

“Afronto aquesta temporada amb moltes ganes i confiança. El mister em va dir que tenia moltes ganes que vingués aquí i això em va atraure molt per firmar per l’Olot”, explica Ufano. “Em considero un davanter ràpid, vaig bé de cap gràcies a la meva alçada, m’agrada jugar d’esquenes i anar a l’espai”, afegeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)