3a divisió FEF

Dia de presentacions a l’Olot

Dia mogut a la Unió Esportiva Olot ja que el club de la Garrotxa ha presentat a dos dels seus fitxatges més rellevants, el davanter Marc Mas, i el migcampista Pedro del Campo, a més d’un nou patrocinador, el proveïdor de telecomunicacions català Parlem. El municipal ha estat l’escenari per presentar les novetats a nivell institucionals i esportiva del club garrotxí, que treballa per tornar a formar un grup competitiu per així batallar per tornar a ascendir a segona FEF, categoria que va perdre la campanya passada.

Les dues incorporacions presentades, el silenc Marc Mas i el figuerenc Pedro del Campo són dues cares conegudes per part dels aficionats olotins, i és que, els dos tornen al club després d’iniciar aventures a l’estranger o en categories superiors. Mas i del Campo aportaran experiència i qualitat per competir en un grup cinquè que es preveu d’allò més igualat amb diversos candidats a la primera posició que dona l’ascens directe de categoria estalviant-se la via del play-off.

Esportivament, l’equip dirigit per Pedro Dólera continua posant-se a punt de cara a l’inici de la competició el proper setembre. El proper dissabte 29 de juliol disputarà el segon amistós al municipal. Després de fer-ho contra el Girona, aquesta vegada visitarà la Garrotxa el Sabadell (a les 19:30h).

Compromís català

L’Olot sempre ha lligat els seus interessos i els dels seus patrocinadors al territori. L’acord amb el proveïdor de telecomunicacions català Parlem és un pas més de l’entitat i un lligam més que enforteix aquesta declaració d’intencions que no tothom té: “Som una operadora catalana i el que volem és ajudar el nostre territori per tal que vagi endavant”, deia Joan Bramon, director de relacions institucionals de l’empresa, en consonància amb el directiu del club Enric Vila: “Empresa arrelada al territori, parlem el mateix llenguatge de proximitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)