3a divisió FEF

L’Olot completa l’atac amb Fode Diakhaby

L’Olot ha anunciat aquesta tarda l’arribada de l’última peça per completar la parcel·la ofensiva garrotxina, Fode Diakhaby. L’extrem esquerrà arriba procedent del filial de l’Alcorcón, on ha jugat els dos últims cursos (el primer a 3a FEF, i el segon a 2a FEF). El futbolista de 24 anys, es va formar a les categories de futbol base de l’Espanyol, de benjamí fins a arribar al filial. Després va passar per les files de l’Europa, el CD Ebro i els filials del Mallorca i l’Alcorcón.

El nou extrem, content d’unir-se al projecte de l’Olot, té clar quin és el seu paper dins el conjunt garrotxí: “crec que puc aportar desequilibri, velocitat i treball. Espero poder fer un gran any i ajudar l’equip al màxim.” El barceloní d’origen senegalès ja es va entrenar ahir amb els seus nous companys i podria tenir els primers minuts amb la samarreta vermella aquest dissabte al camp de la Grama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)