3a divisió FEF

L’Olot s’acomiada de Lluís Aspar i fitxa Bruno Perone

Moviments a l’eix de la defensa de l’Olot, i és que, el club garrotxí ha anunciat un comiat i una incorporació en escasses hores de decalatge. Al matí, els olotins s’han acomiadat de Lluís Aspar, que en un bon començament havia de continuar defensant la samarreta de l’equip a tercera FEF però que per motius professionals no pot seguir-ho fent –havia començat la pretemporada amb els seus companys a les ordres de Pedro Dólera.

Poques hores després, l’Olot ha oficialitzat el fitxatge de l’espigat central Bruno Perone, que trenca lleugerament amb la filosofia imposada pel club de no fitxar jugadors formats fora dels Països Catalans. Perone va néixer fa 36 anys a São Paulo, el Brasil, i ha militat en diversos equips del futbol català com el Nàstic (en dues etapes), l’Horta, el Prat –amb Pedro Dólera com a tècnic–, el Costa Brava i el Cerdanyola, el seu últim equip. El central de 1,91 compta amb molta experiència al futbol estatal després d’haver jugat múltiples temporades a segona A i a segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)