Mundial

Rolfö torna a marcar i Suècia es classifica per als vuitens de final

Suècia ha anat per feina i ja té assegurat el bitllet per als vuitens de final del mundial. Després d’un debut gris contra Sud-àfrica, avui les sueques s’han evitat patiments davant Itàlia gràcies a l’efectivitat del tram final del primer temps (5-0).

Itàlia ha començat millor, plantant cara i arribant a l’àrea, però en set minuts s’ha decidit el partit. Del 39’ al 45’+1, Suècia ha fet tres gols, dos d’ells a la sortida d’un córner. Primer ha marcat Ilestedt i després Fridolina Rolfö. La blaugrana ja acumula dos gols. Blackstenus ha fet el tercer abans del descans. Ja em el segon temps, Ilestedt ha tornat a marcar. Blomqvist ha tancat la golejada en el temps afegit amb una gran jugada individual.

Suècia ja és a vuitens, mentre que Itàlia s’ho jugarà tot en l’última jornada contra Sud-àfrica. La blaugrana Giulia Dragoni ha estat titular.