Mundial

Aitana Bonmatí: “No estem orgulloses del que hem fet al camp”

Espanya, segona classificada, s’enfrontarà a Suïssa als vuitens de final després de perdre contra el Japó per 4-0 en l’últim partit de la fase de grups del mundial

La selecció espanyola ha caigut de manera contundent (4-0) en l’últim partit de la fase de grups del mundial davant un Japó molt ordenat i amb les idees clares. Les mancances defensives de l’equip espanyol han estat clau perquè les japoneses hagin pogut dominar el partit i guanyar-lo amb contundència. De fet, les nipones gairebé han sentenciat el partit entre els minuts 10 i 40, quan han fet tres gols i ha esborrat les opcions d’un equip amb sis blaugranes com a titulars: Ona Batlle, Irene Paredes, Aitana Bonmatí, Alexia Putellas, Salma Paralluelo i Mariona Caldentey.

Amb aquesta derrota, la selecció espanyola passa a vuitens com a segon equip del grup i, per tant, s’enfrontaran a la Suïssa de la blaugrana Ana-Maria Crnogorcevic, MVP en el partit contra Nova Zelanda el dia que celebrava 150 internacionalitats.

Després de la derrota, Aitana Bonmatí ha estat la primera a donar la cara davant dels mitjans: “Per part meva, demano perdó. Avui no ha sigut el nostre millor partit; no n’estem orgulloses”. La de Sant Pere de Ribes, conscient del mal partit de l’equip, també ha comentat que cal treure el positiu de cada partit, i en aquest cas ha afirmat que els servirà per aprendre, fer-les més fortes i créixer com a equip.

Per la seva banda, el tècnic espanyol Jorge Vilda ha assumit la responsabilitat de la derrota, però també s’ha mostrat convençut que l’equip estarà més unit que mai i sabran tirar endavant per fer-se un lloc als quarts de final.

L’enfrontament de vuitens de final entre Espanya i Suïssa es disputarà el proper dissabte a les 7h (hora catalana).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)