Més futbol

Jenni Hermoso desmenteix que el petó de Rubiales fos consentit

Arran del discurs que ha pronunciat aquest migdia el president de la federació espanyola de futbol, Luis Rubiales, les 23 campiones del món i 58 futbolistes més s’han unit per emetre un comunicat conjunt a través del sindicat FUTPRO. En aquest escrit, Jenni Hermoso nega el consentiment del petó i anuncien que no tornaran a la selecció mentre Luis Rubiales continuï en el càrrec.

El comunicat

“Arran dels esdeveniments succeïts avui al matí i davant la perplexitat del discurs que ha pronunciat el president de la real federació espanyola de futbol, el senyor Luis Manuel Rubiales Béjar, les jugadores de la selecció absoluta, recents campiones del món, en suport a Jennifer Hermoso, volen manifestar la seva ferma i rotunda condemna davant de conductes que han atemptat contra la dignitat de les dones.

En vista de les manifestacions realitzades pel president de la real federació espanyola de futbol, Jennifer Hermoso vol desmentir rotundament que consentís el petó que li va clavar don Luis Manuel Rubiales Béjar a la final de la copa del món. “Vull aclarir que, tal com es va veure a les imatges, en cap moment vaig consentir el petó que em va clavar i, per descomptat, en cap cas vaig buscar alçar el president. No tolero que es posi en dubte la meva paraula i molt menys que s’inventin paraules que no he dit.

Des del nostre sindicat volem remarcar que cap dona s’hauria de veure en la necessitat de contestar davant les contundents imatges que tothom ha vist i per descomptat, no s’haurien de veure involucrades en actituds no consentides.

Les jugadores de la selecció espanyola de futbol, actuals campiones del món, esperen respostes contundents dels poders públics perquè no quedin impunes accions com les contingudes.

Volem acabar aquest comunicat, demanant canvis reals, tant esportius com estructurals, que ajudin la selecció absoluta a continuar creixent, per poder traslladar aquest gran èxit a generacions posteriors. Ens omple de tristesa que un fet tan inacceptable estigui aconseguint entelar el major èxit esportiu del futbol femení espanyol.

Després de tot el que ha passat durant l’entrega de medalles del mundial femení, volem manifestar que totes les jugadores que signen aquest escrit no tornaran a una convocatòria de la selecció si continuen els actuals dirigents.

Les jugadores que han signat són: Jennifer Hermoso, Alèxia Putellas, Misa Rodríguez, Irene Paredes, Ona Batlle, Mariona Caldentey, Teresa Abelleira, María Pérez, Cata Coll, Aitana Bonmatí, Laia Codina, Claudia Zornoza, Oihane Hernández, Rocío Gálvez, Irene Guerrero, Alba Redondo, Athenea del Castillo, Eva Navarro, Enith Salón, Ivana Andrés, Olga Carmona, Esther González, Salma Paralluelo, Patricia Guijarro, Lola Gallardo, Nerea Eizagirre, Ainhoa Moraza, Maria León “Mapi”, Sandra Paños, Claudia Pina, Amaiur Sarriegi, Leila Ouahabi, Laia Aleixandri, Lucia García, Andrea Pereira, Vero Boquete, Ainhoa Tirapu, Sandra Vilanova, Ana Romero “Willy”, Silvia Meseguer, Nagore Calderón, Carmen Arce “Kubalita”, Priscila Borja, Natalia Pablos, Susana Guerrero, Larraitz Lucas, Isabel Benito, Amanda Sampedro, Isabel Fuentes, Elisabet Sánchez, Mari Paz Azagra, Vanesa Gimbert, Virginia Torrecilla, Leire Landa, Elisabet Ibarra i Marta Torrejón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)