Més futbol

Elena Fort demana la dimissió de Rubiales

La vicepresidenta institucional del Barça, Elena Fort, a títol personal i a través de les seves xarxes socials, ha exigit la dimissió de Luis Rubiales.

“Personalment, són uns moments i dies difícils. Sovint, en els actes propis i els no propis calen reflexions, decisions i temps que van és enllà d’allò que ens sembla evident i obvi.

A títol personal, atès el succeït durant aquests dies, especialment aquest matí i el final i públic posicionament de les afectades, les autèntiques i úniques víctimes, com a dona i ciutadana, servidora pública i culer, vull deixar de nou palès, com he fet sempre, tot el suport a totes aquelles dones que pateixen l’inacceptable i fastigós masclisme imperant.

Manifesto el meu total rebuig a l’actuació de tots aquells membres dels estaments oficials i no oficials que permeten i emparen actuacions reprovables i a tot allò succeït aquest matí. I considero necessària la seva dimissió immediata. Calen aires nous !

El veritable problema de tot plegat és que en el seu imaginari ningú ha fet res malament. I aquest és el veritable drama. Ens queda molt de camí per recórrer i moltes hores difícils per a poder anar canviant aquest món inaguantable en el que ens toca viure.

I ens toca a totes i tots. I de forma desinteressada i sincera. Al costat de totes les dones que s’han plantat i han dit prou, sempre”, conclou.

Per la seva part, el Barça, en un comunicat, ha qualificat “d’impròpia i desafortunada” l’actuació de Rubiales i de “lamentables” els fets del president de la federació espanyola de futbol en la celebració de la copa del món. Això sí, no ha fet cap referència a Jenni Hermoso ni a les jugadores de la selecció, i tampoc ha demanat la dimissió de Rubiales.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)