Més futbol

Luis Enrique defensa la gestió de Rubiales

Luis Enrique ha parlat avui en roda de premsa sobre el discurs del president de la federació espanyola de futbol, Luis Rubiales, en el que ha assegurat que no dimitirà. El tècnic asturià ha defensat la gestió del president i no ha volgut valorar la polèmica del petó forçat de Rubiales a Jenni Hermoso en la celebració de la copa del món.

Luis Enrique ha assegurat que en guarda un molt bon record de Rubiales en la seva etapa com a seleccionador nacional, i considera que la seva gestió ha estat “excepcional”, en una etapa en la que ha portat a la federació a “quotes de rendiment altíssim”. A més, el tècnic del PSG ha volgut desmarcar-se de les crítiques i posicionar-se a favor de Rubiales: “Els números l’avalen. Repeteixo, el seu treball ha estat excel·lent”. Sobre la polèmica, ha dit que Rubiales “ha reconegut els seus errors” i no creu que hagi de donar una opinió al respecte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)