Territorial

Presentades les finals de la copa Catalunya amateur

La FCF està a punt per començar la temporada, i, com sempre, el tret de sortida començarà amb les finals de la copa Catalunya amateur. Tant la femenina com la masculina se celebraran el dissabte 2 de setembre a l’estadi municipal de Santa Margarida de Montbui. El primer enfrontament a jugar-se serà la final femenina on es veuran les cares l’Igualada i SE AEM B a les sis de la tarda. I tot seguit, a les 20:30h ho faran els dos finalistes masculins: la UE San Juan At.Montcada i la UE Sitges. L’entrada per veure la competició serà gratuïta i també es podrà seguir a través de l’FCF TV.

Aquest migdia a la seu de la FCF s’ha celebrat l’acte de presentació de les finals. Aquest, s’ha emès en directe pel canal de la mateixa federació i hi han acudit representants dels quatre equips, Joan Soteras, president de la federació, l’alcalde de Santa Margarida de Montbui, Jesús Miguel Juárez, i el president del club local, l’UD San Mauro, Jordi Segura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)