Territorial

Presentada la nova Lliga Elit

La FCF està d’estrena. Aquest matí a la seu central s’ha fet la presentació oficial de la nova categoria del futbol territorial català: la Lliga Elit. La competició començarà el cap de setmana que ve del 16 i 17 de setembre i estarà formada per un grup únic de 16 equips.

La competició comptarà amb una imatge corporativa pròpia. Un logotip que vol representar la unió entre el futbol i Catalunya. Per això, es tracta de quatre barres -les de la senyera- encerclades per una rodona -que vol representar una pilota de futbol.

Una altra de les novetats presentades és que la FCF i La Xarxa han arribat un acord per tal de difondre la nova categoria. Cada dissabte es retransmetrà el partit de la jornada que es jugui a les quatre de la tarda pels canals de La Xarxa.

Durant la cerimònia on han assistit representants de tots els equips que hi competiran i la FCF, s’han desgranat tots els detalls del pla de competició. La Lliga Elit, comença el proper cap de setmana i acabarà el cap de setmana del 18 i 19 de maig. Els ascensos: pujaran de forma directa, els dos primers classificats, i competiran per una tercera plaça a 3a FEF els que hagin quedat entre la tercera posició i la sisena. I en descensos: baixaran els quatre últims conjunts de la classificació.

En qüestió de diners, la FCF repartirà un ajut econòmic fixa a cada club de 11.500€ i a més a més, s’abonarà 0,50€ per quilòmetre recorregut i 50€ per punt aconseguit. Les quotes, però, es mantindran com les de Primera Catalana.

La primera edició de la Lliga Elit que arrencarà la setmana vinent, comptarà amb la participació dels següents equips: Sants, Palamós, Vic, Figueres, Granollers, Rubí, Atlètic Lleida, Sabadell B, Guineueta, Valls, Can Vidalet, Santboià, Europa B, Viladecans, Lloret i Atlètic Horta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)