3a divisió FEF

L’Escala confia en firmar la primera victòria a casa

3a divisió FEF El conjunt dirigit per Arnau Sala rep al Vilafranca (12 h) en la cinquena jornada de lliga, i aprofitarà la bona dinàmica d’empats per superar als penedesencs

L’Escala rebrà aquest migdia (12 h) en la cinquena jornada de lliga al Vilafranca. El conjunt d’Arnau Sala, porta dues jornades seguides sumant un punt, després d’empatar contra el Girona B (2-2) i el Vilassar (1-1). Puntuar sempre és bo, però els escalencs, en quatre jornades, només han sumat un total de 2 punts, cosa que els situa com a tercers pel darrera de la classificació. Per això, avui, els anxovencs buscaran els tres primers punts. Per poder agafar una mica d’aire i allunyar-se de la zona de descens.

El Vilafranca. en canvi, comença la jornada amb una mica més de coixí. Els penedesencs han aconseguit dues victòries davant la Rapitenca i el Reus. Les dues últimes jornades però, s’han quedat sense puntuar contra el Tona i el Girona B. Arriben amb pitjor dinàmica, però amb millor classificació, concretament com a desens classificats.

L’Escala, que encara no coneix la victòria, confia en què, avui a casa, puguin celebrar els primers tres punts davant la seva afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)