L’Escala celebra la primera victòria amb l’afició (3-0)

3a divisió FEF. El conjunt d’Arnau Sala ha firmat aquest migdia la primera victòria de la temporada per un contundent 3-0 davant el Vilafranca

L’espera d’ha acabat. Després d’aconseguir dos empats en les últimes dues jornades, ha arribat l’esperada victòria. I quina victòria. 3-0 i davant l’afició. Els escalencs han celebrat els primers tres punts amb un partit ben dominat, doblet de Xumetra i gol per sentenciar de Josu.

Els d’Arnau Sala han estat els clars dominadors de la primera part. Al primer minut de joc, els escalencs ja han aconseguit la primera arribada amb un doble remat de Rami i després Pime que ha acabat marxant per sobre el travesser. El gol però, no s’ha fet esperar gaire. Amb una diana de cap directe a l’esquadra, Xumetra ha inaugurat el marcador al minut 14. I d’aquí no s’ha mogut en tota la primera part. El Vilafranca a partir del minut 40, ha començat a crear més perill, però res que acabés d’intimidar al porter local. Els d’Arnau Sala han seguit arribant, però no han aconseguit sentenciar el partit, i han marxat els vestidors guanyant per la mínima.

Si la primera part havia deixat contents al conjunt local, la segona encara més. Els escalencs han sentenciat el partit amb un xut creuat de Xumetra a l’escaire (73’) i un de Josu Currais (78’), que ha sorprès al porter visitant amb un tir de falta. El Vilafranca ha provat de crear perill durant els últims minuts, però els locals, sense massa problemes han sabut defensar totes les arribades. Així, l’Escala ha celebrat la primera victòria de la competició.