3a divisió FEF

Moha dona punts

3a divisió FEF. Una diana de l’atacant armenterenc permet a l’Olot continuar immaculat a casa i ja és segon

Olot 1 Badalona 0

OLOT:Batalla, Blázquez (Juvi, 80’), Barnils, Uri Ayala, Bigas (Maynau, 71’), Uri González, Pedro, Urri, Terma (Moha Chabboura, 58’), Forés (Ufano, 80’) i Marc Mas.BADALONA:Craviotto, Cristian Márquez, Arnau Roca, Manrique, Kilian Duran, Forlín, Batanero, Carlos Martínez (Sergio Romero, 61’), Adri Rivas (Walid, 77’), Bruno Vinícius (Toni Larrosa, 46’) i Dani Homet (Velasco, 77’).GOLS:1-0 (85’) Moha Chabboura.ÀRBITRE:Ramírez Plaza.T.G.:A Uri González, Guillem Terma, Forés i Urri.T.V.:Cap.PÚBLIC:925 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va aconseguir una victòria treballada i patida, però justa i dolça. Un gol del davanter Moha Chabboura ja en el 85’ va permetre als garrotxins sumar el tercer triomf del campionat en els tres partits que ha jugat al municipal. Els de Pedro Dólera continuen invictes i ja són segons, seguint el deixant de l’Hospitalet, precisament el proper rival a casa dels olotins en quinze dies.

La primera part va ser de domini local. Pedro i Uri Ayala van fer que Craviotto, que va enviar a córner les rematades dels dos jugadors de l’Olot (22’ i 42’), es lluís, mentre que el Badalona només va avisar en una jugada aïllada que Bruno Vinicius va enviar per damunt del travesser.

En la segona, la tònica es va mantenir i, fins i tot, el control i domini garrotxí va incrementar. Si més no les ocasions, que van ser més regulars i clares. Terma va ser qui més a prop va estar del gol amb una rematada creuada que va estavellar-se al pal (50’), Marc Mas va rematar massa amunt en boca de gol (58’) i Pedro del Campo en dues oportunitats més tampoc va estar prou encertat en els metres finals (60’ i 62’).

El canvis ofensius de Dólera van partir una mica el seu equip i va ser en aquest punt quan el Badalona va posar la por al cos a tothom amb un parell d’ocasions –la més clara d’Adri Rivas–, però, ja al final, una bona jugada d’Ufano va acabar amb centrada de l’atacant cap a Moha, que va estirar la cama amb l’ànima per fer esclatar una afició volcànica que només veu guanyar el seu equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)