3a divisió FEF

Primera parada: Castelldefels

3a divisió FEF El conjunt dirigit per Pedro Dólera comença una setmana frenètica on jugaran tres partits, el primer aquesta tarda (19 h) als Canyars

Els olotins comencen, amb el partit d’aquesta tarda, una setmana frenètica. Avui, sisena jornada de lliga al camp del Castelldefels (19 h), dimecres semifinals de Copa Catalunya al Nou Sardenya i diumenge rebran a l’Hospitalet, actual líder de la classificació, al Municipal.

El matx d’avui als Canyars és la primera prova de foc, i el tècnic dels garrotxins té clara l’exigència de la cita: “Un camp petit amb un rival que defensa molt bé, de fet no ha encaixat cap gol en els quatre partits oficials d’aquesta temporada. És un equip difícil de batre, arrisquen poc i a dalt saben aprofitar molt bé les segones jugades i l’estratègia. Concedeixen molt poc i fa que tu hagis d’arriscar, aprofiten qualsevol error teu”.

L’equip dirigit per Miki Carrillo rebrà l’Olot portant un balanç d’una victòria, dos empats i dues derrotes. Amb això, acumulen un total de 5 punts de 15 possibles que els situa en 14a posició. Els de la Garrotxa, en canvi, arriben amb una millor dinàmica i lluitaran per mantenir-la. Tres victòries i dos empats, amb un total d’11 punts i classificats com a segons a dos punts del primer. Els de Pedro Dólera coneixen la derrota, però tampoc la victòria a domicili. Han convertit el Municipal en un fortí guanyant els tres partits que han disputat com a locals. A domicili però, de moment no els ha sortit tan bé, perquè en els dos desplaçaments fets fins ara, no han aconseguit passar de l’empat.

Per això, tot i que els espera una setmana molt moguda, l’entrenador dels olotins no pensa en res més que el partit d’avui: “Ara mateix no tinc cap més partit en ment. Soc dels que sempre va partit a partit, hem de posar el millor equip que creiem que pot guanyar aquest partit”.”

Amb les baixes dels defenses Bruno Perone i Marco Gil, l’Olot afrontarà aquesta tarda la primera prova d’una setmana que es farà llarga pels de la Garrotxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)