Més futbol

Tonali admet davant la fiscalia haver apostat en partits del Milan mentre n’era jugador

El “cas apostes” ha commocionat el futbol italià després que la policia interrogués Sandro Tonali i Nicolò Zaniolo a Coverciano, durant un entrenament de la selecció italiana en relació a unes suposades apostes il·legals dels futbolistes. Tonali, que ja s’ha posat en mans d’especialistes per curar la seva ludopatia, ha admès davant de la fiscalia de Torí que va apostar en partits del Milan quan era jugador rossoneri.

El migcampista de només 23 anys, que el passat estiu va fitxar pel Newcastle a canvi de poc més de 60 milions d’euros, intentarà reduir la sanció que li podria caure admeten les apostes i involucrant-se en la solució del problema personal que el persegueix –podria ser inhabilitat un any.

Aquesta estratègia ja l’ha emprat Nicolò Fagioli, de la Juventus, que ha estat sancionat durant set mesos quan podria haver estat allunyat dels terrenys de joc fins a tres anys.

D’altra banda, Nicolò Zaniolo, actualment a l’Aston Villa, ha negat per ara haver apostat en partits de futbol, fet que li permetria evitar una sanció esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)