3a divisió FEF

L’Olot espera jugar la final al seu estadi

Olot El club de la Garrotxa veu com una gran oportunitat per a la ciutat i la comarca ser la seu de la final de la copa Catalunya contra l’Andorra

Sense temps per digerir la gran gesta garrotxina al Nou Sardenya, l’Olot expressa públicament que vol ser la seu de la final de copa Catalunya que l’enfrontarà a l’Andorra, el vigent campió i equip de segona divisió. El club va declarar les seves intencions a Ràdio Olot a través del seu president, Joan Agustí, pocs minuts després de la classificació contra l’Europa. Des de l’Olot es veu com una gran oportunitat per a una entitat que sempre ha defensat els valors del catalanisme i que promociona el talent català, que té ganes de ser l’escenari d’una gran festa del futbol català i involucrar les institucions perquè la comarca i la ciutat es bolquin amb el partit. A més a més, tal com diu el reglament de la federació, les últimes finals s’han disputat en territori del club més petit pel que fa a la categoria. Sense anar gaire lluny, el curs passat el Badalona va disputar la final al seu camp contra l’Andorra. La possibilitat de jugar a Olot no és mal vista pels andorrans, perquè és un desplaçament de pocs quilòmetres i el camp disposa de gespa natural.

Un calendari exigent

La classificació de l’Olot per a la final de la copa Catalunya ha servit per demostrar que el conjunt dirigit per Pedro Dólera es troba en un bon moment de joc i resultats. Aquest cap de setmana, però, el visita el líder de la tercera divisió, l’Hospitalet, eliminat dimecres precisament per l’Andorra del torneig català per excel·lència. El matx es disputarà el diumenge 22 a les cinc de la tarda. L’Hospitalet i l’Olot són els únics equips de la competició que encara no han perdut cap enfrontament. Dels divuit punts disputats, els barcelonins n’han sumat 16 i han cedit tan sols un empat a domicili contra el Castelldefels. Els olotins han empatat dues vegades, contra la Pobla de Mafumet i el San Cristóbal. Després de rebre els del Vallès, l’Olot tancarà el mes d’octubre anant al camp del Mollerussa, del qual encara ningú ha aconseguit treure’n cap punt. Els lleidatans han sumat nou punts, tots a casa gràcies a tres triomfs.

Nàstic-Girona, la primera final a Olot, l’any 2017

L’any 2017, a l’estadi municipal d’Olot s’hi va disputar la primera final de copa Catalunya de la seva història. L’enfrontament entre el Nàstic i el Girona va fer que la capital de la Garrotxa fos una festa del futbol el 28 de març d’aquell mateix any. El club blau-i-vermell, seguint les ordres de la Federació Catalana de Futbol, va adaptar les instal·lacions de l’estadi per a la cita posant grades supletòries i ampliant així l’aforament a unes 3.000 persones, i engalanant el camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)