3a divisió FEF

Última missió: lideratge

3a divisió FEF. Per acabar una setmana frenètica amb tres partits, i de moment, dues victòries, avui l’Olot rep a l’Hospitalet, líder de la taula, al Municipal (17 h)

L’Olot de Pedro Dólera és a 90 minuts de tancar una setmana perfecte. Victòria als Canyars, fet. Victòria al Nou Sardenya i bitllet per a la final de Copa Catalunya, fet. Falta: tres punts més al Municipal contra l’Hospitalet (17 h). Tres punts que no seran només això, sinó que els convertiran en líders de la taula i faran reafirmar el Municipal olotí com a un autèntic fortí pels garrotxins.

L’Olot arriba a velocitat de creuer, però és que l’Hospitalet compte les jornades per victòries. Només van cedir als Canyars, on van empatar per 0-0. Així, avui el Municipal rebrà un duel d’invictes, els de Dólera tampoc coneixen la derrota, i menys a casa, però han cedit dos cops empatant amb la Pobla i el San Cristóbal.

Els locals potser arribaran una mica tocats, després d’aquesta setmana frenètica, però no els allunyarà de l’Hospitalet, que han tingut el mateix temps de recuperació. Els de Joan Sánchez, ex del planter dels olotins, també van disputar les semifinals de Copa Catalunya, en el seu cas, contra l’Andorra i sense premi. El que sí que sabem són els precedents al Municipal i curiosament no hi ha hagut mai cap empat. Els riberens s’emporten l’avantatge dels últims anys, havent firmat les dues últims victòries, però els garrotxins tenen el balanç general a favor, 9 victòries pels locals i 6 pels visitants.

“Esperem que el camp estigui a rebentar després de passar a la final de la Copa Catalunya. Necessitem que la gent ens doni sang i empenta, nosaltres ho intentarem amb tota la il·lusió possible.” El tècnic dels olotins no és l’únic que vol el Municipal ple. Des del club, contents i amb ganes de celebrar, es va organitzat una festa ahir a la nit a la Sala Torín de la ciutat garrotxina, “Un Dia de Party”. Amb l’entrada per la festa també es podrà accedir al partit de diumenge al Municipal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)