El Girona B desaprofita un 2-0 i cau 2-4 davant la Pobla de Mafumet

El Girona B ha tornat a desaprofitar un desavantatge en el marcador i ha acabat mostrant una imatge preocupant després de caure golejat a mans de la Pobla de Mafumet a Riudarenes (2-4). Els gironins manaven 2-0 a la mitja hora de joc gràcies a un doblet de Minsu, però els tarragonins han retallat distàncies abans del descans. En la segona part, els de Mora han pogut fer el tercer però ha estat l’equip visitant qui s’ha mostrat més eficaç i ha aprofitar la fragilitat mental i defensiva dels blanc-i-vermells per remuntar amb dos gols de Hamza i un quart de Marcel.

La primera part ha començat de la millor manera per part del Girona B. L’equip dirigit per Sergi Mora ha generat joc ofensiu i, de seguida, ha fet treballar la defensa de la Pobla de Mafumet. Ja en el 23, Minsu ha aprofitat una contra iniciada per Melnichenko per fer un xut que gràcies a tocar en un defensor ha superat al porter (23’). Només tres minuts després, de nou Minsu ha establert el 2-0 definint de meravella a dins de l’àrea (26’).

Semblava que el partit havia de ser plàcid a favor dels gironins quan Guzmán ha retallat distàncies tot just en la mitja hora, un fet que ha donat ales al filial del Nàstic, que s’ha vist dins del partit encara amb molts minuts per disputar-se. I és que Juanvi ha evitat el 2-2 abans del descans a xut de Dani García.

El Girona B no s’ha empetitit en aquell moment i el porter visitant, Gerard Font, s’ha hagut de lluir amb dues accions molt clares per als blanc-i-vermells, que si han mostrat debilitat i fragilitat mental quan Hamza ha fet el 2-2 amb un xut ajustat al pal (53’). A partir del 70, la Pobla de Mafumet ha fet el que ha volgut amb un equip filial gironí sense capacitat de reacció.

Hamza ha tornat a veure porteria amb un xut creuat que ha permès als tarragonins capgirar el resultat (70’) i ampliar-lo fins a golejar amb una diana més de Marcel, amb una volea a l’escaire, que ha tancat un marcador d’escàndol (2-4).