L’Olot supera l’Hospitalet i li pispa el lideratge (1-0)

L’Olot ha guanyat per la mínima a l’Hospitalet, fins avui el líder de la taula, un honor que té ara el conjunt de la Garrotxa. Una solitària diana de Moha Chabboura ha estat suficient per lligar tres punts vitals contra un rival directe en la lluita per l’ascens a segona FEF. El de l’Armentera ha rematat molt bé una centrada de Pedro per establir un 1-0 final molt important que tanca una setmana brutal amb tres victòries i accés a la final de la copa Catalunya.

Els primers compassos de la primera part han estat igualats. L’Olot ha intentat generar perill i, de fet, Uri Ayala ha tingut la primera clara quan ha rematat un corner a les mans del porter visitant Aliaga. L’acció ha estat el preludi de l’1-0 que seria definitiu, quan Bigas ha filtrat una passada cap a Pedro al costat esquerre i el figuerenc ha fet una centrada precisa al cor de l’àrea on Moha Chabboura s’ha elevat més que ningú i amb el cap ha superat l’estirada d’Aliaga per fer esclatar el municipal (24’). Pablo Ufano ha pogut fer la seva diana en el primer acte però no ha estat prou precís, mentre que l’Hospitalet també ha espantat a la parròquia local però Bigas ha rebutjat el perill.

Abans del descans, l’Olot ha pogut assestar un nou cop al rival però Marc Mas ha topat amb el travesser de la porteria (45’), que ha impedit que els de Dólera marxessin amb un avantatge més còmode al descans.

En la segona part, el joc ha estat disputat i les ocasions no han estat prou clares per cap dels dos equips. Ufano ha tornat a rondar el gol a través d’una contra i Roquet, ja a les acaballes també ha pogut fer el 2-0 però Aliaga ha posat una mà providencial per evitar-ho. De tant perdonar, l’afició olotina temia que els riberencs fessin l’igualada en l’últim sospir però la defensa de l’Olot ha mantingut a ratlla a la visitant per lligar tres punts clau i tancar una setmana brutal amb victòria al camp del Castelldefels, accés a la final de la copa Catalunya gràcies a la victòria al Nou Sardenya contra l’Europa i triomf contra l’Hospitalet a casa que li dona el lideratge del grup cinquè de tercera FEF.