3a divisió FEF

Tres punts més el lideratge

3a divisió FEF. Una diana de Moha permet a l’Olot lligar el triomf, continuar invicte i pispar la primera posició a l’Hospitalet

Olot 1 L’Hospitalet 0

OLOT:Batalla, Blázquez (Juvi, 83’), Barnils, Uri Ayala, Bigas, Uri González, Pedro, Urri (Maynau, 83’), Pablo Ufano (Manzano, 70’), Moha Chabboura (Arnau Forés, 70’)i Marc Mas (Roquet, 76’).L’HOSPITALET:Aliaga, Rubén Cruz, Aldo One, Marc Vicente, Vitalie, Ton Alcover (Sarr, 70’), Lobato, Mamau (Raúl Martínez, 61’), Joel Lasso (Albert López, 61’), Adan Cabrera i Óscar Gómez (Canario, 70’).GOLS:1-0 (24’) Moha Chabboura.ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:a Manzano, de l’Olot.T.V.:cap.PÚBLIC:1.015 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va tancar la denominada pel seu propi tècnic “setmana fantàstica” amb tres punts d’or que li permeten escalar fins a la primera posició de la taula en el grup cinquè. Una solitària diana de Moha Chabboura, que es va alçar més que ningú per rematar amb el cap una centrada de Pedro, va ser suficient per lligar el triomf olotí, continuar invictes en la lliga, mantenir-se immaculats com a locals –dotze punts de dotze possibles– i avançar per la dreta l’Hospitalet, que va presentar batalla al municipal, però no va poder impedir trencar el bon moment dels de Dólera. L’Olot ha obtingut els sis punts en joc en una setmana en què també es van poder classificar per a la final de la copa Catalunya després de vèncer l’Europa al Nou Sardenya.

En la primera part, els olotins van ser superiors. Ja en el minut 24, Moha Chabboura va decantar la balança a favor dels garrotxins, però Pablo Ufano, en dues ocasions força clares, i Marc Mas, que va topar amb el travesser, haurien pogut ampliar l’avantatge.

En la segona, la tònica es va mantenir, tot i que les ocasions van ser més escasses. Els olotins van intentar trenar algun contraatac amb cert perill, però en l’ocasió més clara, de Roquet, Aliaga va intervenir de manera providencial i va aguantar l’1-0. L’Hospitalet ho va intentar tot per trencar l’entramat defensiu dels vermells, però no va poder fer res per evitar la derrota, que li fa perdre la primera plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)