3a divisió FEF

L’Escala rep la FE Grama amb els mateixos punts en la taula

3a divisió FEF. El conjunt d’Arnau Sala rep la FE Grama aquest migdia (12h) al Nou Miramar amb la intenció de tornar a puntuar

L’Escala rep aquest migdia (12h) al Nou Miramar la FE Grama. Els d’Arnau Sala van perdre per la mínima el cap de setmana passat al camp de la Pobla de Mafumet, i volen revertir-ho avui a casa. La FE Grama arriba amb una mica més de bon record després d’haver-se repartit els punts amb el Girona B. Els dos equips arriben a l’enfrontament de demà amb un total de vuit punts després de nou jornades, l’Escala com a dotzè classificat i la FE Grama al darrere com a onzens. El descens està a només un punt en una classificació collada com és la de 3a divisió FEF. Per això avui, la victòria és important per tots dos equips, que tenen ganes d’allunyar-se tant com puguin de les brases i començar a enganxar bones dinàmiques.

Els d’Arnau Sala juguen amb l’avantatge de competir a casa, i amb un bon record de l’última jornada com a locals. Però la categoria no és fàcil i per sumar avui caldrà lluitar de valent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)