L’Escala perd després de remuntar un 0-2 a la FE Grama (2-3 )

L’Escala ha perdut per 2-3 davant la FE Grama que s’ha avançat per 0-2 als cinc minuts de partit, i tot i que els escalencs han sabut reaccionar i empatar el partit, un gol final dels visitants al 88’ ha sentenciat el partit.

El partit no podia començar pitjor pels locals. Primer perquè han anat amb 45 minuts de retard perquè un dels àrbitres assistents s’ha lesionat abans de l’inici del matx. I un cop s’han posat en joc a les 12:45h la FE Grama només ha necessitat cinc minuts per, no només obrir el marcador, sinó que celebrar dues dianes. La primera al minut 1 firmada per Peris i la segona al cinc per Roger. Els d’Arnau Sala però, no han abaixat al cap i al 32’ de partit Xumetra ha retallat distàncies al marcador. Cinc minuts després els han xiulat a favor que Pime ha estat l’encarregat de xutar-lo però ha acabat en mans del porter visitant. I els escalencs han marxat al vestidor perdent, però amb l’empat una mica més a prop.

La segona part, semblava que només podia anar a millor, i de fet, en un primer moment hi ha anat. Uns primers minuts sense grans canvis ni ocasion però, al 77, ha arribat l’empat pels locals amb una diana firmada per Ibuki. L’alegria però, no ha durat gaire perquè deu minuts després la FE Grama els ha marcat el tercer. I els descompte ja no ha servit als d’Arnau Sala per rascar res. A dinar, com la setmana passada, sense cap punt més al sac.