Champions

El Manchester City i Leipzig, els primers classificats pels vuitens

Dels setze equips que avui han disputat partits, els únics que ja tenen el bitllet cap a vuitens de final són el Manchester City i el Leipzig, primer i segon del grup G. Els citizens han guanyat al Young Boys per un contundent 3 a 0. Haaland, amb un doblet, i Phil Foden han estat els autors del gol. D’altra banda, el Leipzig també s’ha assegurat ser entre els setze millors d’Europa amb la victòria al camp del Crvena serbi per un ajustat 1 a 2. Els de Marco Rose han hagut de patir als darrers moments després de veure com els locals reduïen distàncies amb un gol en pròpia porteria del defensor alemany, Benjamin Henrichs.

El B.Dortmund, el nou líder del grup de la mort

Els conjunt groc-i-negre ha guanyat un duel d’alta volada al Signal Iduna Park contra el Newcastle. Els anglesos, que sumen la segona derrota consecutiva, s’han vist superats pels locals que han fet valer un gol de Füllkurg, al 26, i de Julian Brandt, al 79, per situar-se líder del grup F amb 7 punts.

A San Siro, el Milan ha sortit vencedor del gran duel de la jornada contra el Paris Saint Germain. Abans del minut 15, l’enfrontament ja estava igualat a un gol. Skriniar, pels de Luis Enrique, i Rafael Leao, pels de Stefano Pioli feien preveure un matx molt emocionant. Al final. Giroud als cinc minuts de la represa ha capgirat el gol inicial dels parisins.

L’Atleti, golejada i liderat

El conjunt de Simeone ha golejat al Civitas Metropolitano a un Celtic que s’ha quedat amb deu homes per l’expulsió de Maeda al 23. El VAR ha rectificat la targeta groga que havia vist l’extrem en un inici. Griezmann i Morata, amb un doblet cadascú, i Lino i Saúl, han estat els golejadors de la nit. A l’altre enfrontament de la nit, la Lazio ha pispat la segona plaça al Feyenoord amb un gol d’Immobile al final de la primera meitat. Els madrilenys són els líders amb 8 punts seguits dels romans amb 7 i, en posicions d’Europa League, el conjunt holandès amb 6. Tot es decidirà en les darreres dues jornades del Grup E.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)